Rólunk - MyVideoclip.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Egy jószolgálati producer csapatról van szó, akik közül mindenki néhány évtizedes filmes, TV, vagy egyéb média tapasztalattal rendelkezik. Célunk az igazi tehetségek támogatása, felkarolása. Azért, hogy segíteni tudjunk, különböző alapoknál, alapítványoknál pályázunk. A befolyt bevételek lehetővé teszik, hogy számodra akár ingyen is elkészítsünk egy profi videoklipet. Az, hogy végül is ezt meg tudjuk-e ajánlani, az két dologtól függ (azon felül, hogy mennyire tetszik a zenéd nekünk):
-        az adott pályázati időszakban mennyire tehetséges előadók jelentkeztek a zenéjükkel?
-        a megvalósítani tervezett klipek mekkora részére elégséges a rendelkezésre álló forrás?
Azaz zsűrizünk, házon belül, és annak alapján adjuk meg az alkotóknak a visszajelzésünket, hogy melyik pályázat milyen értékelést kapott,.
 
Nagyon odafigyelünk a minőségre, ezért szinte kizárólag csak 4K 10bit 4:2:2 felbontásban forgatunk, eszköztárunkban az 5500K színhőmérsékletű lámpapark mellett a krán/jib/gimbal/greenbox illetve minden más megtalálható, ami egy mozi minőségű klip forgatásához szükséges. Nagy teljesítményű számítógépeinken jogtiszta industry standard szoftverek és pluginok futnak (Davinci/Adobe/RedGiant/Mocha stb), amikkel az animáció, color grading és editálás, vágás munkáit világszínvonalon tudjuk kivitelezni.  
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz