Aktuális pályázat - MyVideoclip.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aktuális pályázat

Hogyan is működik mindez?
 
Pályázol. Mégpedig pontosan betartva a pályázati kiírást, mert hiányosan, vagy késve beküldött pályázattal sajnos nem tudunk foglalkozni.
A pályázat menete:
-        Elküldöd a dalod .mp3(320kb/s) ÉS .wav (48KHz/24bit) formátumban. Itt nem demo anyagot várunk, hanem egy olyan minőségű stúdiófelvételt, ami egy videoklip zenei alapja lehet.
-        Nyilatkozol, hogy rendelkezel az összes joggal ahhoz, hogy a beküldött pályaműből videoklipet gyárttass. Csatolod a hangfelvétel ISCR azonosítóját (ha van olyan). Megadod az előadók, a zeneszerzők, szövegírók adatait, Artisjus regisztrációs számát a dalnak.
-        e-mail címed ÉS telefonszámod, ahol a kapcsolatot tarthatjuk veled.
-        Leírod röviden, hogy milyen stílusú, hangulatú klipben gondolkozol.
-        Fénykép az előadókról. (Honlapotok, ha van.)
-        Hol szeretnéd a klipet publikálni?
-        Mikorra szeretnéd a kész klipet kézhez venni.
 
Jelentkezési határidő a mostani pályázati időszakra: A határidőt az új pályázatra 2020.07.25-ig fogjuk kihirdetni. 
Az anyagod a myvideoclip.hu@gmail.com e-mail címre várjuk. Fontos: Ha a pályázatod hiányos, azaz nem tartalmaz mindent, amit ebben a pontban kérünk, vagy a megadott határidő után érkezik be, akkor a pályamunkád nem tudjuk elfogadni!
Azonos elbírálás alá esnek a már befutott zenészek produkciói és a pályakezdő zenekarok dalai is. Mivel a támogatóink felé szigorú elszámolási kötelezettségünk van, sajnos nem áll módunkban kivételt tenni senkivel. 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz